Pepparkaksburk

159 kr
99 kr
  • I lager
  • Fri frakt från 499 kr, annars från 59 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Leverans 1-3 dagar
  • Ingen faktura eller expeditionsavgift
Varumärke: FINSMAKERIET

Pepparkakor från Finsmakeriet. Himmelskt goda !

Varje år släpper Finsmakeriet en ny färg på burken och i år är den matt grafitgråNär du ätit upp pepparkakorna återanvänder du förstås din pepparkaksburk och fyller på med nya godsaker.

Pepparkakorna bakas av det bästa råvarorna med ingefära och kanel, utan transfetter, konserveringsmedel eller palmolja. Kakorna görs på beställning så dessa är nyligen handplockade från en ugnsvarm plåt ner i den designade plåtburken.
En stor burk innehåller ca 75 st pepparkakor. Nettovikt ca 430 gram. Mått stora burken: höjd 13 cm , diameter 15 cm.

Ingredienser bla: 
Vetemjöl, socker, vegetabiliskt fett och olja (raps, shea), sirap, vatten, ägg, bakpulver (natriumbikarbonat), salt, ingefära, kanel, nejlikor, emulgeringsmedel (E 471, E 475), surhetsreglerande medel (E 330), aromer.

Förvaring: torrt och mörkt.
Burkens diameter 153 mm och höjd 135 mm.

Hur är det nu,blir man snäll av pepparkakor?
Sägnen som säger detta är gammal och lär ha kommit från att Pepparkakornas ingredienser hjälper om man har ont i magen eller problem med matsmältningen. Men det finns bara ett sätt att vara säker......du får prova dig fram :)

Alla kakor är hela när de läggs ner i pepparkaksburken men några kan skakas sönder i transporten  - de smakar dock lika bra för det. Av hygieniska skäl öppnar vi ej burken för att kontrollera detta.