Nissebrev - språk & bokstäver

115 kr
  • I lager
  • Fri frakt från 499 kr, annars 49 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Leverans 1-3 dagar
  • Ingen faktura eller expeditionsavgft
Varumärke: GLIMRA FÖRLAG

Riktiga Nissebrev - ett brev om dagen ända fram till jul.

Vad är Nissebrev !
1/12 låter ni en liten magisk tomtenisse "flytta in" hemma hos er familj. Kanske genom att sätta upp en liten dörr på väggen, eller bara genom att placera ut lite julsaker på en väl utvald plats. Likt en julkalender lämnar sen nissen ett brev om dagen hela vägen fram till julafton, då den packar ihop och flyttar hem till Nordpolen igen.

Den här nissen uppmuntrar till lek med ljud och bokstäver varje dag, och hjälper barnen att ta de första stegen mot läsning. Breven bygger på Bornholmsmodellens idéer om läsutveckling och är skrivna av en utbildad lärare. Breven kräver väldigt lite förberedelser och inga andra inköp. De passar barn som börjat intressera sig för bokstäver och läsning, runt 4-7 år. Längst bak i häftet finns nissens alfabet som ni kan använda er av under hela resan mot julafton.

Breven är tryckta på ett vackert 135 grams papper med fyrfärgstryck på både framsida och baksida (vanligt skrivarpapper är ca 80 g). Riktiga små konstverk. Alla brev är samlade i en häfte i format A5, så att du lätt kan hålla reda på dem och klippa ut dem i den ordning du vill. Instruktioner för varje dag följer förstås med.