Mugg Världens bästa mamma

89 kr
  • I lager
  • Fri frakt från 599 kr, annars från 59 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Leverans 1-3 dagar
  • Ingen faktura eller expeditionsavgift
Se mer från detta varumärke: Different Design

Mugg med budskap: Världens bästa mamma. 
En rejäl fikamugg med öra att hålla i. En fin present till din mamma. För att din mamma är det bästa som finns och här blir hon påmind varje gång hon dricker ur sin mugg. Perfekt mugg till Mors dag.

En mugg är inte bara praktisk för att dricka kaffe eller te, utan den representerar också en stunds avkoppling och njutning. Att välja presenter till din mamma kan vara svårt, men en mugg kan vara den perfekt gåvan.

Färg: vit med svart text och ett hjärta i rött.
Material: keramik. Tål diskmaskin och mikrovågsugn.
Diameter: 10 cm. Höjd: 10 cm.

Volym: ca 3 dl.

Muggen tål mikro och diskmaskin. Men du bör välja ett vanligt skonsamt diskprogram, om du kör dom i ett för tufft diskprogram riskerar färgen att blekna. 
Är du extra rädd om din mugg är handdisk bättre.

Ge din mamma en speciell gåva med vår mugg:  "Världens Bästa Mamma". Denna vackert designade mugg är inte bara praktisk för morgonkaffet eller teet utan också en kärleksfull påminnelse om hur mycket hon betyder för dig. Med det hjärtliga budskapet "Världens Bästa Mamma" är denna mugg en kärleksfull gest som kommer att värmas hennes hjärta varje gång hon använder den. Oavsett om det är till Mors dag, födelsedag eller bara för att säga tack, är denna mugg en perfekt present som visar din uppskattning och kärlek på ett unikt och meningsfullt sätt. Ge din mamma något att komma ihåg med vår mugg med budskap. Varje gång hon tar en klunk kommer hon att påminnas om den speciella plats hon har i ditt hjärta.
Låt din mamma veta att hon är den bästa i världen med vår mugg med budskap, och låt henne njuta av varje sip av hennes favoritdryck medan hon känner sig älskad och uppskattad