Mugg Husvagn

99 kr


  • I lager
  • Fri frakt från 599 kr, annars från 59 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Leverans 1-3 dagar
  • Ingen faktura eller expeditionsavgift
Se mer från detta varumärke: Different Design

Husvagnsägare: Se hit!  
Här har vi ett måste till alla husvagnsägare: en mugg i vitt porslin med motiv av det bästa man har och med den passande texten "Livet är bäst i husvagnen"
Husvagn, sommar, semester, camping och bara njuta av en kopp kaffe samtidigt som man lyssnar på fåglarnas kvitter. Livet är bäst i husvagnen. Att kunna sjunka ner i solstolen på campingen och bara vara, det är livet.

Färg: vit med svart text och en husvagn i färg. Du väljer färg i rullistan.
Material: keramik. Tål diskmaskin och mikrovågsugn.
Diameter: 10 cm. Höjd: 10 cm.

Volym: ca 3 dl.

Muggen tål mikro och diskmaskin. Men du bör välja ett vanligt skonsamt diskprogram, om du kör dom i ett för tufft diskprogram riskerar färgen att blekna. 
Är du extra rädd om din mugg är handdisk bättre.


Fika är en social institution i Sverige. Det innebär att man tar en paus från en aktivitet för att dricka kaffe eller någon annan dryck med vänner, familj eller bekanta. Denna tradition av en kaffepaus med något tilltugg är centralt i svensk kultur, med svenskar som en av världens största kaffekonsumenter. En fika kan äga rum på ett kafé eller konditori, på arbetsplatsen, utomhus eller hemma. Många svenska arbetsplatser har institutionaliserat för- och eftermiddagskaffe, och fikapausen är inte enbart en paus från arbetet, utan även ett informellt mötes forum.