Ljushus korsvirkes XL

399 kr
  • I lager
  • Fri frakt från 599 kr, annars från 59 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Leverans 1-3 dagar
  • Ingen faktura eller expeditionsavgift
Se mer från detta varumärke: RÄDER

Ljuslykta i vit keramik. Dekorativ och annorlunda ljuslykta som är formad som ett hus. Den oglaserade keramiken har fönster och andra öppningar som har skurits ut för hand. Placera ett värmeljus och låt skenet spridas genom fönsterna på ett vackert sätt. Låt huset stå själv eller placera flera tillsammans. Detta är en fantastisk inredningsdetalj som är tidlös och passar ihop  med många olika inredningsstilar.

Korsvirkeshus XL. Gingerbread house large.
Höjd: 16,5 cm. Botten 9 x 20 cm. Matt porslin.

Created with love and made by hand. Mindre avvikelser i  form och färg vanligt.

Tänk på att lyktan och dess tak blir varmt när värmeljuset är tänt inuti huset. Vänta med att ta på eller flytta på huset till en stund efter att ljuset har släckts. Om du inte vill använda värmeljus kan du prova att lägga dit en ljusslinga eller ett värmeljus med batteri. Husen är förstås även fina utan något ljus alls.

Skulle du råka få stearin på ljuslyktan kan du prova att hälla hett vatten över den så att stearinet smälter och kan torkas bort.
Använd endast värmeljus med en intakt aluminiumskål och en brinntid på fyra timmar. Placera alltid ljuset i ljuslyktans mitt för att undvika att lågans värme orsakar skador på väggarna.