Vattenflaska ENERGY orange

349 kr
  • I lager
  • Fri frakt från 499 kr, annars från 59 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Leverans 1-3 dagar
  • Ingen faktura eller expeditionsavgift
Se mer från detta varumärke: CARL OSCAR

En termosflaska för både varm och kall dryck. En härlig orange färg och fint mönster som är baserad på fornnordiska runor.

En 100 % tät flaska som håller drycken varm eller kall genom VacuumShieldTM- teknologi. Flaskan rymmer 0,5 L och har dubbla väggar med vakuumisolering. Den är tillverkad i 18/8 livsmedelsgodkänt, rostfritt stål och håller din dryck kall i upp till 24 h eller varm upp till 12 h. Pulverlacken ger flaskan en extra tålig yta samt gör den lätt att greppa.  Den är även försedd med en anti-slip pad i botten och ett handtag i silikon vilket gör den enkel att ta med.

Denna termosflaska är tålig och kan användas om och om igen.
Den är designad för dagligt bruk; fyll den på caféet på väg till jobbet, använd den på gymmet, yogan eller picknicken på stranden. Perfekt för att ta med nybryggt kaffe, te, iskallt vatten eller kylt vin.

Alla flaskans delar är naturligtvis BPA-, ftalat- och blyfria. Ett annat plus med rostfritt stål är att det inte håller kvar eller avger några smaker. Handdiska flaskan för att bevara mönstret på bästa sätt. Använd ej i mikrovågsugn eller i frysen.

Material: Rostfritt stål & PP-plast
Mått: Ø 7,4 x 21,3 cm
Vikt: 288 g
Volym: 0,5 l

Spirit TEMPflask™

Flaskan med fin orange färg heter ENERGY och står för kraft:

Kenaz har ljudet K. Den visar på eldens livsbevarande kraft, ljus och värme men också på den fara som elden innebär. Kenaz symboliserar även kontroll och utnyttjande av eld för värme och belysning samt rituella eldar och facklor. Den står för både yttre ljus och inre upplysning, kunskap. Runan lär oss även att behärska den kaotiska inre elden och rikta den mot ett högre syfte.