2:a sortering Fjäderblomma

69 kr
25 kr
  • I lager
  • Fri frakt från 599 kr, annars från 59 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Leverans 1-3 dagar
  • Ingen faktura eller expeditionsavgift
Se mer från detta varumärke: A LOT DECORATION

2:hands sortering fjäderblommor.
Dessa blommor har mindre skönhetsfläckar på vissa, det kan vara att färgningen blivit ojämn eller någon mörkare fläck som inte går bort. De flesta av fjädrarna i en förpackning med 12 är felfria men en å annan ha nån skavank. Inte värre än att dessa förtjänar att användas som pynt i ett ris. Fynda till ett bra pris.

Fäst dem enkelt i björkriset, på kvistar eller sätt in dem i blomsterarrangemang, kransar och buketter. Påskfjädrar blomma. Magnoliafjädrar.
Varje förpackning innehåller 12 st fjäderblommor med äkta fjädrar. De är ca 6-7 cm stora när de vecklat ut sig helt. Ca 3 fjädrar är lagda så de bildar en blomma. Tänk på att det tar några dagar innan fjädrarna vecklat ut sig helt efter att du öppnat förpackningen.


Information från leverantören om fjädrarna:
Alla våra fjädrar kommer från slaktavfall från matindustrin. Då vi äter ofantliga mängder av höns, struts mm så finns det fjädrar från dessa fåglar i överflöd. Det blir en form av recycling. Fjädrarna är sedan tvättade samt även färgade och bearbetade till olika dekorationer.
Inga av våra fjädrar kommer från levande djur. Detta är specifikt för klädindustrin där det krävs fjädrar med speciella egenskaper som behåller värme inne och väta borta.  De fjädrarna kommer från fåglar vi inte äter av  lika mycket som tex. and .
Fjäder till pynt finns i överflöd medan  fjäder till kläder är en bristvara.

Fjäderblomma svart
49 kr 69 kr
Fjäderblomma grå
49 kr 69 kr