Doftljus Be You-KRAAM

199 kr
  • I lager
  • Fri frakt från 599 kr, annars från 59 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Leverans 1-3 dagar
  • Ingen faktura eller expeditionsavgift
Se mer från detta varumärke: KRAAM

Perfekta doft och massageljuset med en inspirerande text.
Doft: Vit jasmin
En förtrollande blomkompott som är mjuk, fyllig och stilfull på en och samma gång.

Text: Be fun. Be fab. Be free. Be fantastic. BE YOU.
Färg på etiketten: Ocean blue.

Mysigt doftljus till dig själv eller bästa presenten till din vän. Du kan även använda oljan för att massera eller smörja in torra delar på din kropp. Perfekt tex till nagelband, armbågar och hälar. Eller låt någon knåda dina axlar, så skönt ! Oljan är rik på mjukgörande E-vitaminer.

Stilren, enkel design så det passar in överallt som tex badrum, sovrum eller hallen. Detta är ett doftljus av hög kvalitet som dessutom är veganskt,  miljövänligt och bara innehåller naturliga ingredienser. Att kunna njuta av ett doftljus är en vardagslyx som alla borde unna sig. Ljuset brinner i ca 45 timmar men ju mer du masserar desto färre bränntimmar förstås.

Hur det där med massageoljan fungerar ?
Det är enkelt. Tänd veken och låt lite olja samlas (det tar ca 15 min) och sen bara doppa fingret.  Du behöver inte vara rädd för att bränna dig och oljan förblir flytande på fingertoppen så att den lätt kan masseras in i huden. Du kan tända och släcka ljuset hur många gånger som helst. Andas in doften från ljuset, känn värmen från oljan, slappna av och njut.....

Ljuset innehåller endast 3 saker
Två olika sorters olja: sojavax och rapsolja. Oljorna är tillverkade i EU och inte testade på djur.
Sojavax är certifierad EcoSoya.100% vegetabilisk, fri från petroleum, paraffin och bivax. Rapsoljan kommer från EU och därmed etisk tillverkad.
Den tredje ingrediensen är några droppar doftolja som blandas in i hela ljusmassan ( inte bara sprayad på ytan) och doftar därmed gott ända ner till sista brinntimmen. Veken består av obehandlad bomull.
Doftljuset kommer i ett livsmedelsgodkänt glas som är 50% återvunnet. Diska gärna ut det när det är tomt och använd som dricksglas eller små dessertskålar. Glasets diameter är 7 cm och höjden är 8.5 cm
Lådan som ljuset kommer i är av 100% återvunnet papper. Den lilla vekeshållaren i metall plockar du lätt bort och återvinner bland metallsopor.

Ljuset innehåller alltså INTE: konserveringsmedel, färgämnen, mineraloljor ,parabener, ftalater, petroleum, animaliska ämnen, paraffin eller stearin.

Varför kan ljuset ha nyans-skillnader i färgen ?
Eftersom vårt ljus  inte innehåller blekmedel eller färgämnen blir de varken kritvita eller helt perfekta. Precis som du & jag :) 


Är det några fler fördelar med vegetabiliska ljus ?
Ljusmassan är giftfri och brinner renare än paraffin. Ljusen brinner långsammare och därmed längre och dessutom vid lägre temperatur än paraffinljus. Ingredienserna är förnyelsebara. Vegetabiliska oljor är lätt att få bort med bara varmt vatten.

Goda råd om brinnande ljus:
Lämna aldrig ett ljus utan uppsikt och ha ditt ljus på en dragfri plats. Trimma veken till 0,6 cm innan ljuset tänds. Låt ljuset brinna så länge att vaxet på ytan smält hela vägen ut till kanten på glaset. Detta kommer att förhindra att ljuset brinner ner endast i mitten. Håll koll på veken så den är centrerad och inte kommer i kontakt med glaset.. Skulle det bildas en klump på veken, släck ljuset, låt det  svalna och trimma veken innan du tänder igen. Ha inte ljuset tänt mer än 4 timmar åt gången.  Låt inte ljuset förvaras över 28 grader eller understiga 0 grader.

Kraam har valt att samarbeta med Klinta som är välkända för sina veganska och milda produkter. Ljusmassan tillverkas i England som sedan förses med etikett och packas i Höör. Etiketten design av Kraam by Anilla.