Disktrasehållare magnetisk 6-pack

1 674 kr
1 499 kr

Levtid ca 1 vecka

  • Fri frakt från 599 kr, annars från 59 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Ingen faktura eller expeditionsavgift
Se mer från detta varumärke: BY MAGNET

Magnetisk disktrasehållare 6 st. 

För dig med stort hus och många vaskar, sommarstuga eller slå ihop dig med kompisarna och samköp. Alla hushåll behöver ju en disktrasehållare. Skickas fraktfritt till ett ombud nära dig.

Praktisk disktrasehållare som är både snygg och hygienisk. Hänger du din disktrasa på denna torkar den snabbare och du slipper ha trasan hängade över kranen eller diskbänken.

Disktrasehållaren är magnetiskt och monteras med två starka magneter som placeras på baksidan av diskhon.
Tänk på att disktrasehållaren fungerar bara på stålvaskar. ( alltså ej i porslinsvaskar och liknande eller i runda vaskar )
Magneterna är lätta att sätta fast och ta bort igen när du vill rengöra din vask. Monteringen sker på någon minut, inga verktyg behövs. Stickers är bra för då kan du ta loss själva hållaren utan att magneterna ramlar ner tex när du vill rengöra din vask.

Paketet innehåller 1 x  stång, 2 magneter, 2 stickers till magneterna.
Disktrasehållaren är 23 cm lång och är tillverkad i Danmark. Den har vunnit pris som bästa uppfinning i Danmark och är designad av Line Vilstrup & Grethe Reenberg.

Disktrasehållaren är en perfekt present till alla som tycker om att hålla snyggt i köket och löser problemet med var man kan förvara sin disktrasa diskret  Den är lätt att placera, tar ingen plats och är dessutom stilrent snygg. Vi hoppas denna smarta produkt ska vara till stor glädje i ditt kök.

Magnetisk disktrasehållare i rostfritt stål och detaljer i plast (PE). Patenterad,6-pack.