Disktrasehållare magnetisk rostfritt stål

289 kr

Levtid ca 1 vecka

  • Fri frakt från 599 kr, annars från 59 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Ingen faktura eller expeditionsavgift
Se mer från detta varumärke: BY MAGNET

Magnetisk disktrasehållare i rostfritt stål 

En prisvinnande disktrasehållare som är både stilrent snygg och praktisk. Denna magnetiska hållare hänger du enkelt upp på din diskho för att undvika att ha trasan liggande eller hängande över kranen eller diskbänken. Tack vare de två starka magneter som medföljer, kan du enkelt montera och ta bort den när du vill rengöra diskhon. Disktrasehållaren är 23 cm lång och är tillverkad i Danmark. Den är designad av Line Vilstrup & Grethe Reenberg och har vunnit pris som bästa uppfinning i Danmark.

Paketet innehåller 1 rostfri stång, 2 magneter, 2 sticker till magneter. Magnetisk disktrasehållare i rostfritt stål och detaljer i plast (PE). Patenterad. Disktrasehållaren är lätt att montera i diskhoar av stål.

Tänk på att denna magnetiska disktrasehållare fungerar bara på stålvaskar. ( alltså ej i porslinsvaskar och liknande ). Produkten fungerar inte på runda vaskar.

Disktrasehållaren är en perfekt present till alla som tycker om att hålla snyggt i köket och löser problemet med var man kan förvara sin disktrasa diskret  Den är lätt att placera, tar ingen plats och är dessutom stilrent snygg. Vi hoppas denna smarta produkt ska vara till stor glädje i ditt kök.

Magnetisk disktrasehållare i rostfritt stål och detaljer i plast (PE). Patenterad,

Hur gör man:
Disktrasehållaren är lätt att montera i diskhoar av stål. Kan lätt tas bort när diskhon ska rengöras. Eftersom diskhon inte är magnetisk sitter hållaren fast med magneter inuti disktrasehållaren och motmagneter (baksidan).
Disktrasehållaren fäster med magneter, hållaren på insidan av din vask och motmagneter på utsidan. Inga verktyg behövs. Inga förkunskaper behövs. Installationen görs på 1 min. När du har fäst din hållare där du vill ha den så fäster du motmagneterna med de medföljande klistermärkena. När detta är gjort kan du ta bort själva hållaren när du vill städa av vasken. Eftersom motmagneterna sitter kvar på baksidan är det enkelt att sätta tillbaka själva hållaren.