Anteckningsbok blå

199 kr
  • I lager
  • Fri frakt från 599 kr, annars från 59 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Leverans 1-3 dagar
  • Ingen faktura eller expeditionsavgift
Se mer från detta varumärke: ESSENZA

Vacker anteckningsbok från ESSENZA som är perfekt för att skriva ner dina tankar innan du lägger dig, anteckna dina mål och drömmar eller skriva ner dina ideer. 

Anteckningsboken är dekorerad med vackra blommor i en fin blå nyans. Skrivboken har en gyllene ESSENZA-logotyp fram och bak. Denna notebook är även en fantastisk gåva till alla som gillar att skriva.

Mått: A5-storlek. Anteckningsboken har linjerade sidor och är försedd med ett praktisk elastiskt band.
Anteckningsbok Aurelie.

Upptäck skrivglädjen med anteckningsbok Aurelie från Essenza. För den som värdesätter design och funktion i perfekt harmoni är denna anteckningsbok en oumbärlig följeslagare. Låt dig inspireras av de drömlika blommorna som pryder omslaget och fyll sidorna med dina mest innerliga tankar, mål och idéer. Morgondagens mästerverk tar sin början här - i den linjerade oasen omgiven av ett praktiskt elastiskt band som håller dina hemligheter trygga. Med A5-format är den idealisk för att alltid finnas till hands, redo att fånga ögonblickets ingivelse.Den gyllene ESSENZA-logotypen lyser som en kvalitetsstämpel, fram och bak, och signalerar att du äger mer än bara en bok - du äger ett uttrycksmedel. Ge bort den som en tankeväckande present eller unna dig själv lyxen att dokumentera livets resa med stil.