Ängel to go

129 kr
  • I lager
  • Fri frakt från 599 kr, annars från 59 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Leverans 1-3 dagar
  • Ingen faktura eller expeditionsavgift
Se mer från detta varumärke: RÄDER

Ängel To Go är en liten, handmålad ängel i vitt porslin med guldfärgade vingar och ett hjärta. Den perfekta presenten att ge bort till någon som behöver extra skydd, styrka eller tröst. Ängeln är så liten att den lätt får plats i fickan eller väskan, men även fin som dekoration hemma. Dessutom passar den utmärkt som dopgåva eller namngivningspresent.

En söt liten ängel i porslin med handmålade guldiga detaljer. Ängeln kommer i en liten trälåda med magnetiskt lock och texten "Angel to go" på locket.

Ängeln är fyra centimeter hög och levereras i en vacker träask som stängs med en magnet. Alla produkter är unika och kan variera i färg och form. Skapad med kärlek och handgjord med omsorg. En ängel som alltid följer med dig, Angel to go in a box.

Vi presenterar vår "Angel to Go" - en himmelsk upplevelse förpackad just för dig i en charmig låda med glädje. Denna utsökta produkt är designad för att ge en touch av lugn och magi i ditt liv när och var du än behöver det. Inuti den elegant tillverkade lådan hittar du en miniatyr skyddsängel designad för att utstråla positivitet och skydd. Tillverkad av högkvalitativa material är denna lilla ängel en symbol för hopp, vägledning och tröst