Hårsmycke blank silver-KELA

495 kr
99 kr
  • I lager
  • Fri frakt från 499 kr, annars från 59 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Leverans 1-3 dagar
  • Ingen faktura eller expeditionsavgift
Varumärke: KELA

Exklusivt hårsmycke i 3-pack. Too Glam to Give a Damn.

Perfekt för speciella tillfällen när du vill vara extra fin. Bröllop, bal, student eller varför inte varje-dag-chic. Hårsmycket består av en unik patenterad kula som är lika vacker som säker.
Denna kula kallas Sephora och färgen är blank silver.

Grundaren av varumärket heter Kelly Litterick som letade efter ett vackert hårsmycke som var enkelt att använda, passa alla hårtyper och som inte glider av. Då hon inte hittade något tillbringade hon 3 år med att utveckla denna produkt som lanserades i Australien 2017. Sedan har dessa håraccessoarer spridit sig snabbt över hela världen. Kellys vision är att du ska kunna ha "great hair every day ".

Kela Hair Jewellery. Mått: 0,9 x 1.13 cm


Tips: torka av smycket efter varje användning för att får bort olja, vax och andra hårprodukter du kanske använder. Förvara dom sedan i det etui du får när du köpte dina hårsmycken så de inte ligger och skaver mot varandra då det kan uppstå repor.


Hur gör du ?
Den patenterade mekanismen med silikon är enkel att använda. Öppna smycket, placera det runt en lagom stor hårslinga, knäpp igen. Svårare än så är det inte! Använd dina naglar eller det hjälpmedel som följer med i ditt köp.Hur mycket som är en lagom stor hårslinga varierar beroende på vilken hårtyp du har så där måste du prova dig fram. Gör du rätt glider inte smycket av ditt hår utan sitter säkert och vackert.

Alla Kelas hårsmycken säljs i 3-pack och levereras i en fin förvaringsask.
För inspiration hur du kan sätta fast dina hårsmycken följ gärna Kela på Instagram: kela_official