Take away mugg Flamingo - WOODWAY

225 kr
149 kr
  • I lager
  • Fri frakt från 499 kr, annars 49 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Leverans 1-3 dagar
  • Ingen faktura eller expeditionsavgft
Varumärke: WOODWAY

Think before you drink !

Termosmugg, vattenflaska eller Take awaymugg. Denna praktiska mugg passar till allt.

Gjord av hållbart rostfritt stål och klädd i miljövänlig bambu. Denna mugg är perfekt för de dagar då du inte har tid att dricka ditt kaffe hemma. Dubbelisoleringen håller din favoritdryck varm eller kall. Njut av ditt kaffe eller te med ett gott samvete var som helst, när som helst !

Mått: 5 dl.
Färg: grönvit randig med rosa flamingo.
Kommer i en presentförpackning.

Tillverkad av naturlig bambu fiber och rostfritt stål.
Miljövänligt och hållbart.
Skruvbart lock.
Dubbel isolerad.
Kan diskas i diskmaskin.
Återanvändbar.
Smaklös ( sätter inte smak på din dryck ).
För varma och kalla drycker.

Hållbar, miljövänlig och super-praktisk.

Med en tillväxt på ca 60 cm per dag är bambu den snabbast växande växten i världen - även utan användning av bekämpningsmedel eller andra kemikalier. Det betyder att bambu är en av de mest hållbara växterna någonsin.
Tillverkningsprocessen för denna takeaway-muggen är mycket mer miljövänlig än den av plastmuggar och lämnar ett mycket mindre koldioxidavtryck.
Den är extremt robust, lätt och mångsidig - det smartaste alternativet till plast. Bambu är ett snabbväxande träaktigt gräs som man mal ner och blandar med växtcellulosa. Detta ger ett hårt tåligt material som är helt giftfritt och lämpar sig för både kalla och varma drycker. 


Fakta om plast
Varje år kastas omkring 100 miljarder plastmuggar bort. Det tar mer än 450 år för muggarna att brytas ner, vilket är en otänkbar belastning på miljön. Engångsplasten är idag den största miljöboven på vår planet. Flera stora kedjor slutar  helt med plastpåsar och sugrör i plast och flera länder har infört ett förbud mot engångsplast. Ingen kan göra allt men alla kan göra någonting.