Paket- Älskling

294 kr
  • I lager
  • Fri frakt från 499 kr, annars 49 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Leverans 1-3 dagar
  • Ingen faktura eller expeditionsavgift
Varumärke: KYLSKÅPSPOESI

Fin present till Alla Hjärtans Dag och andra kärleksfulla dagar.
Här har vi ett paket med både spel och kärleksmagneter. Vi bjuder på inslagningen till detta fina paket.

Läs mer om presenten här:

Älskling är ett pocket spel som innehåller över 160 intressanta, spännande, roliga och oväntade frågor som kommer lära dig det mesta om din partner, dig själv och ert förhållande. Spännande och kanske lite läskigt. Hur väl känner du egentligen personen som du levt med i 15 år eller den du funderar på att förlova dig med?  Ett frågespel som är underhållande, kul och som är gjort med glimten i ögat samt en stor portion humor. 

Älskling är en kul present till någon som ska gifta sig,  precis träffat den stora kärleken eller för dig som bara är lite nyfiken. Packa med på smekmånaden eller slit er från datorn en vanlig tisdagskväll. Ett kärleksspel .Kul sällskapsspel där du äntligen får veta allt om din partner.

Mått: 7 x 3 cm.
Alla frågor är på svenska. Passar vuxna.  Du behöver vara minst 2 spelare. Ingen spelplan, inga spelregler, inga vinnare eller förlorare, bara en kul stund med spännande frågor. Turas om att dra frågor, läs högt och sen kan ni prata i timmar.

Ålder:  16 +
Spelare:  2 +
Speltid:  15-45 min

-------------------------------------------------------

Kylskåpspoesi är en populär klassiker som i över 20 år har prytt våra kylskåp!

Varje ask innehåller magneter med ord och delar av ord som du kan fästa på ditt kylskåp eller på nån annan stålyta. Orden kan sättas ihop till allt från finstämd lyrik till kul nonsens. Lek med dom ett tag och bli överraskad av hur lätt poesi växer fram.

Kylskåpspoesi är inte bara ett sätt att göra ditt kök betydligt intressantare, det lockar fram din kreativitet och är framförallt kul att använda.
Kylskåpspoesi är en perfekt present och skapar ett naturligt sätt att umgås och kommunicera runt hemmets hjärta-köket.

Skapa en kärlekshälsning på din kyl.