SmellWell

SmellWell tar bort dålig lukt i skor och träningsutrustning genom att absorbera fukt och lukt. Enkel, snygg och effektiv ! 

En snygg lösning för illaluktande skor och idrottsutrustningar. SmellWellOriginal är utformad som små färgglada tygpåsar som du lägger i skorna eller idrottsutrustningen över natten. Innehållet består av naturliga salter och absorbenter som effektivt absorberar fukt och illaluktande partiklar, utan bakteriedödande ämnen. Resultatet är torra och väldoftande skor. Använder du påsarna i väl använda skor kan det ta ett par dagar innan full effekt uppnås. Hållbarhet upp till ca 6 månader.
SmellWell kommer från Hanna och hennes pappa från Varberg som tröttnade på stinkande skor efter fotbollsträningen. Försökte hitta en produkt som skulle hjälpa till. Hittade inget utan fick skapa ett eget tillsammans med en kemisk. Resultatet blev SmellWell.
SmellWell – på jobbet
Oavsett om din arbetsvecka spenderas i helkostym, uniform eller byggarbetskläder är vi övertygade om att du jobbar hårt och svettas – och det räcker för att SmellWell ska passa dig. Lägg en påse i dina arbetsskor och märk hur svettlukten byts mot behagliga dofter. Med SmellWell är illaluktande skor på arbetet ett minne blott. Dessutom fungerar SmellWell utmärkt att:

  • Lägga i portföljen.
  • Lägga i en svettig arbetsoverall.

SmellWell – i hemmet
Har du också utrymmen hemma som är mindre behagliga för luktsinnet? Kanske har du råkat ut för att bakterier fått fäste i utrymmet där tvättmaskinen står? Eller förpestas hallen och garderoben av stanken från illaluktande skor? Inga problem – låt SmellWell göra jobbet. Lägg en påse i vardera sko, alternativt i garderoben, och låt det stå över natten. Dagen efter kommer den värsta lukten att vara puts väck. Eftersom SmellWell absorberar fukt, vilket är grundorsaken till odören, attackerar produkten roten till problemet. Testa också att:

  • Låta SmellWell göra verkan i mössor, vantar och sockor vintertid.
  • Låta SmellWell ta hand om lukten i gummistövlar och kängor.

SmellWell – i träningsväskan
Den värsta doften uppstår sannolikt efter träning och då är behovet att ta bort dålig lukt som störst. Fotsvett tar du enkelt bort genom att placera en påse SmellWell i dina träningsskor efter passet. Naturligtvis fungerar det utmärkt att använda i exempelvis:

  • Träningsväskan.
  • Skyddsutrustning som boxningshandskar, benskydd eller suspensoar.
  • I påsen med din fuktiga handduk.