KELA Hårsmycken

Kela exklusiva hårsmycken.  Too Glam to Give a Damn. Kela exklusiva hårsmycken. Ett nytt varumärke från Australien. Perfekt för speciella tillfällen när du vill vara extra fin. Bröllop, bal, student eller varför inte varje- dag- chic. Kollektionen består av en unik patenterad kula som är lika vacker som säker. Kulan har en bas av mässing och finns i olika färger, mönster samt med eller utan stenar.

Grundaren av varumärket heter Kelly Litterick som letade efter ett vackert hårsmycke som var enkelt att använda, passa alla hårtyper och som inte glider av. Då hon inte hittade något tillbringade hon 3 år med att utveckla denna produkt som lanserades i Australien 2017. Sedan har dessa håraccessoarer spridit sig snabbt över hela världen. Kellys vision är att vi ska kunna ha "great hair every day ".

Kela Hair Jewellery.

Hårsmycket är gjort av mässing som är pläterad i olika färger och vissa är dekorerade med Swarowski-stenar. Torka av smycket efter varje användning för att får bort olja, vax och andra hårprodukter du kanske använder. Förvara dom sedan i det etui du fick när du köpte dina hårsmycken så de inte ligger och skaver mot varandra då det kan uppstå repor.

Den patenterade mekanismen med silikon är enkel att använda. Öppna smycket, placera det runt en lagom stor hårslinga,knäpp igen det. Svårare än så är det inte! Använd dina naglar eller det hjälpmedel som följer med i ditt köp.Hur mycket som är en lagom stor hårslinga varierar beroende på vilken hårtyp du har så där måste du prova dig fram. Gör du rätt glider inte smycket  av ditt hår utan sitter säkert och vackert !

Alla Kelas hårsmycken säljs i 3-pack och levereras i en fin förvaringsask. För inspiration hur du ska sätta fast dina hårsmycken följ gärna Kela på Instagram: kela_official

Vi lovar snabb leverans och öppet köp i 30 dagar. Du betalar enkelt och säkert med Klarna eller med Swish.
Vi packar och skickar från vårt eget lager och lämnar fraktfritt från 499 kr (annars 49 kr).  Ingen fakturaavgift, expeditionsavgift eller minsta ordersumma.

Välkommen !