ÄLSKAPLÅT

Inredning i plåt. Snyggt, underhållsfritt och hållbart. Svensk Design - Made with love in Småland.  
#ÄLSKAPLÅT


När den nya ekonomichefen började jobba på Nässjö Plåtprodukter för några år sedan tyckte hon det var lite tomt i fönstren. Det saknades blommor men de ska ju skötas om. Och de är så vanliga. Tänk om det fanns något att koppla till verksamheten därinnanför.
Tillsammans med konstruktionsavdelningens kreativitet och inspiration skapades fantastiska växter i plåt. Som vare sig krävde vatten eller någon speciell omsorg mer än dammas av ibland. De lackades vita och fångade uppmärksamheten hos förbipasserande. Gick de att köpa? Mer plåtinredning togs fram i takt med efterfrågan och under slutet av 2017 växte #ÄLSKAPLÅT fram som en egen verksamhet. Allt fler blir intresserade av det småländska hantverket i plåt med svensk design. Snyggt, underhållsfritt och hållbart.
Underbara dekorationer för oss som inte har gröna fingrar och passar även fint som insynsskydd. Perfekt present till första lyan.

Hos #ÄLSKAPLÅT är det två drivna och kreativa kvinnor som driver verksamheten framåt. Anna Giss & Anne Johansson. De känner stor stolthet över att all design och tillverkning sker i Nässjö. Svensk Design - Made with love in Småland.

Vi på Anilla.se lovar snabb leverans och öppet köp i 30 dagar. Du betalar enkelt och säkert med Klarna eller med Swish.
Vi packar och skickar från vårt eget lager och lämnar fraktfritt från 499 kr (annars 49 kr).  Ingen fakturaavgift, expeditionsavgift eller minsta ordersumma.

Välkommen !