Tröstisar

39 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.

  • Fri frakt från 499 kr, annars 49 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Leverans 1-3 dagar
  • Ingen faktura eller expeditionsavgft
Varumärke:

Tröstisar är mjuka gosedjursplåster som tröstar barnet som har gjort sig illa, är orolig/rädd eller bara behöver lite tröst.  En varm mjuk kompis att klappa på när oron/smärtan sätter in. Ett tips är att fästa Tröstisen på ex barnvagnen eller bilbarnstolen så har barnet en trygg kompis att klappa på under färden. 
Förpackningen innehåller: 6 Tröstisar & 6 st vanliga plåster. Tröstisarna  kan användas som de är eller tillsammans med de plåster för att skydda sår som medföljer i förpackningen. Tröstisen kan också användas innan barnet blir oroligt eller rädd, så blir de lite lugnare och tryggare när de klappar och gosar med sin Tröstis!

Både Tröstisar och plåster ska appliceras på torr och ren hud. Plåstret skyddar sår mot smuts och ska alltid appliceras närmast såret och Tröstisen ovanpå plåstret. Du kan även använda både Tröstisar och plåster var för sig vid behov.
Sätt aldrig en Tröstis direkt på ett öppet sår. Byt både plåster och Tröstis dagligen och rengör eventuella sår om det blir fuktigt eller smutsigt.

Tröstisarna är allergitestade och godkända. För varje sålt paket Tröstisplåster skänker Tröstisar AB 50 öre till barncancerfonden. 
Kan innehålla spår av kolofonium. Rekommenderas för barn från 3 år. En Tröstis är ca 5 x 4 cm.