Julhjärtat -KLINTA

99 kr

Produkten är slut i lager. Hoppas du hittar något annat du tycker om.

Varumärke: KLINTA

Ett miniljus i underbar julförpackning i form av ett hjärta.

Pynta granen eller gå-bort-present. Till den som har allt men du ändå vill ge något litet. Till julklappsspelet. Till din älskling.
Denna lilla goding lär älskas av alla.

Brinntid ca 6 timmar.

Doft Mistelbär: Klintas fridlysta Mistelbär är en sötsyrlig kombination med bas av fruktbär och undertoner av vanilj och äpple. En doft som ljudligt och lättsamt kallar samman älskade under misteln som lockar kyss efter kyss efter kyss.

.

Ljuset tillverkas av ekologisk sojavax,cerifierad palmolja (RSPB) (UN Global Compact ) och europeisk rapsolja. Förutom dessa ingredienserna så tillsätts endast några droppar eterisk olja eller doftolja - alltså ingen paraffin, petroleum, animaliska oljor, parabener, färgämnen eller annat inte så roligt. Ljusen är inte heller testade på djur.

Doftoljan/Den eteriska oljan är tillsatt i hela vaxet, inte bara i topplagret, så den behagliga doften består även när du är nere på din sista bränntimme.

Hur man använder det? Enkelt! Tänd ljuset precis som vanligt och vänta ca 10 minuter så att en pöl med olja samlas på ytan. Doppa sedan fingrarna direkt i oljan, alternativt häll direkt på huden. Det är inte för varmt - den specialkomponerade oljeblandningen håller en lagom temperatur för massage - ca 55°. Tänd och släck hur ofta du vill.

Klintas Massageljus kommer i ett livsmedelsgodkänt enkelt glas och etiketten är enkel att dra av efter användning.

Men Klintas Massageljus är också ett vanligt doftljus.Ha helt enkelt ljuset ståendes på sängbordet, i vardagsrummet, vid badkaret eller vid diskbänken och doppa fingrarna i oljan vid behov.

Tillverkas i England för Klinta & Co.