Glasunderlägg 6pack Tallkotte-ÅRY HOME

199 kr

Dena fina produkt har antingen precis sålt slut eller är den en nyhet som inte kommit ännu. Klicka nedan så hör vi av oss när den finns i lager.

  • Fri frakt från 499 kr, annars 49 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Leverans 1-3 dagar
  • Ingen faktura eller expeditionsavgft
Varumärke: ÅRY HOME

Glasunderlägg med mönstret Tallkotte ( Pine cone ). Ligger i en  förpackning om 6 st. 

Matt laminerad översida och undersida av filtad kork. Torka med fuktig trasa. Ha inte dessa i rinnande vatten eller diskmaskin.

Mått: 10x10 cm

Färg: Mossgrå

Material: Laminat och kork

Design:  Sam Pickard by Åry Home

Är FSC certifierad.

FSC = FSC gör att konsumenter och företag kan välja varor av trä som kommer från ett ansvarsfullt skogsbruk, det vill säga ett skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö. Skogen ger oss rent vatten, frisk luft och bidrar till att bromsa den globala uppvärmningen. Den ger mat, medicin och viktiga naturresurser som timmer och papper. Ett ansvarsfullt skogsbruk ser till så att skogen också på lång sikt kan ge de här nyttigheterna. Om mönstret Tallkotte ”Pine Cone” säger Sam Pickard:

Ett av mina favoritträd är den magnifika Monterey tallen i dalgången Heddon i Exmoor. Kottarna fascinerar henne, då det är vanligt att de sitter på trädet länge. När det är stormigt väder ramlar kottar av från de gamla träden som kan ha suttit fast på trädet så länge som 30 år. Vid färgval till mönstret Tallkotte ”Pine Cone” kände hon att metalltoner var rätt och jobbade mycket för att få fram den rätta nyansen. Hon lade även till både skogsnätfjäril, tallbarr samt grenar och kottar från lärkträd i mönstret. Sam Pickard är från England och är känd för sin moderna rustika design. Hon har en utbildning i textildesign från Camberwell School samt en M.A. i design från Bath Spa University. Hon hämtar inspiration till sina mönster från sin hemort Exmoor. Två gånger har hennes mönster nominerats till British Design Awards.