Nissebrev - goda gärningar

115 kr

Denna produkt finns tyvärr inte på lager.

  • Fri frakt från 499 kr, annars från 59 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Leverans 1-3 dagar
  • Ingen faktura eller expeditionsavgift
Se mer från detta varumärke: GLIMRA

Riktiga Nissebrev - ett brev om dagen ända fram till jul. 24 små brev, ett för varje morgon från den 1 december hela vägen fram till julafton.

Vad är Nissebrev !
1/12 låter ni en liten magisk tomtenisse "flytta in" hemma hos er familj. Kanske genom att sätta upp en liten dörr på väggen, eller bara genom att placera ut lite julsaker på en väl utvald plats. Likt en julkalender lämnar sen nissen ett brev om dagen hela vägen fram till julafton, då den packar ihop och flyttar hem till Nordpolen igen.

Tomtenissen är mycket snäll och hjälper er att komma i julstämning och att räkna ner till julafton. Den här nissen lär oss hur vi kan vara snälla på olika sätt mot varandra. Varje dag har breven ett nytt tema, och ett enkelt uppdrag till hela familjen. Uppdragen handlar om att uppmärksamma varandra och att ta små steg mot att vara en mer empatisk och reflekterande person.

Nissebreven passar barn och vuxna i alla åldrar, som har fantasin kvar och vill uppleva lite magi fram till jul. För mindre barn blir det ett äventyr bara att få brev från nissen och äldre barn uppskattar kanske att få skriva egna brev till nissen där de svarar på frågorna. Breven passar därför från det lilla barnet som förstår enklare sagor till det större som fortfarande tycker om att fantisera och drömma. Kanske passar Nissebreven allra bäst för familjer med barn i åldern 2-7 år.

Breven är tryckta på ett vackert 135 grams papper med fyrfärgstryck på både framsida och baksida (vanligt skrivarpapper är ca 80 g). Riktiga små konstverk. Alla brev är samlade i en häfte i format A5, så att du lätt kan hålla reda på dem och klippa ut dem i den ordning du vill. Instruktioner för varje dag följer förstås med. 


God Jul !