Bordsunderlägg Japanese Landscape 2-pack-ÅRY HOME

299 kr
99 kr
  • I lager
  • Fri frakt från 499 kr, annars 49 kr
  • Skickar spårbart med DHL eller Postnord
  • Leverans 1-3 dagar
  • Ingen faktura eller expeditionsavgft
Varumärke: ÅRY HOME

Bordsunderlägg med mönstret Japanskt landskap, Ocean. Kommer i en förpackning om 2 st.
Matt laminerad översida och undersida av filtad kork. Stabila och enkla att torka av med lätt fuktig trasa. Ha inte dessa under rinnande vatten eller diskmaskin. Bordstablett.

Storlek: 30 x 40 cm.
Design:  Paula Pappenheim  by Åry Home.

Färg: Blå.

Är FSC certifierad.
FSC = FSC gör att konsumenter och företag kan välja varor av trä som kommer från ett ansvarsfullt skogsbruk, det vill säga ett skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö. Skogen ger oss rent vatten, frisk luft och bidrar till att bromsa den globala uppvärmningen. Den ger mat, medicin och viktiga naturresurser som timmer och papper. Ett ansvarsfullt skogsbruk ser till så att skogen också på lång sikt kan ge de här nyttigheterna. 

Paula Pappenheim är designern bakom mönstret  Japanskt landskap, Ocean. Hon hämtar sin inspiration till sina mönster från arkitektur, olika kulturer, känslan i olika intressanta platser. Matematiken upplever hon som en underliggande faktor som är perfekt gömt under naturens tysta kaos och harmoni. Där de möts är konsten och naturen en källa till inspiration och skapandet av hennes mönster. Hon har en utbildning inom konst och grafisk design. Om mönstret  Japanskt Landskap (Japanese Landscape) säger Paula Papperheim: Inspiration till mönstret Japanskt landskap kommer från de traditionella pappersmönstren. Mönstret är uppbyggt med både invecklade och enkla grafiska- och organiska former. Paula ritade först mönstret för hand och fyllde därefter i med bläckpenna.