Handdukar

Nya snygga handdukar är ett snabbt sätt att fräscha upp sitt badrum. Anilla.se har handdukar från Pip Studio och Carolina Gynning.
Valet föll på dessa designer då de är speciella , färgstarka och i härlig kvalitet .Alla är i 100 % bomull och känns lyxiga.

PiP är en prisbelönt designer ifrån Amsterdam. PIP föddes i en liten by vid havet och är yngst i familjen. Hennes verkliga namn är Catherine, men alla känner henne som PIP. När hon tog examen från Konsthögskolan, köpte hon ett gammalt fallfärdigt viktorianskt hus i utkanten av staden. Huset var färglöst, trädgården var en vildmark, men PIP blev kär när hon såg det. PIP skapade sin ateljé på vinden i sitt hus och kallade PIP-studion. Hennes vision om att hennes design är egentligen mycket enkelt; “Om jag gör en produkt, måste det vara så bra att jag skulle vilja ha det själv. Om känslan inte finns där, kan det inte vara en riktigt PIP produkt “. PIP får sin inspiration från vardagliga händelser.

Carolina Gynning säger: "Älskar tanken hur färg kan påverka ens känslor så mycket! Ett stilrent badrum blir så mycket snyggare med ett par vackra handdukar och några färgstarka badlakan. Det var min tanke när jag tog fram mina badlakan och handdukar till Gynning Design"